menu
person

8:19 AM
Muscaturile din twilight ii afecteaza negativ pe adolescenti!
Va place Twilight? Cred ca mai toti stim ca este o pelicula romantico-siropoasa pentru fetite de liceu, de aceea unii nici nu s-au sinchisit sa priveasca.
Insa copiii sunt innebuniti dupa seria de filme Twilight, iar acesta nu este tocmai un lucru pozitiv, deoarece a nascut ingrijorare in randurile reprezentatilor Ministerului Sanatatii.

Se pare ca adolescentii americani, inspirati de filmele cu vampiri (mai ales hitul adolescentin Twilight), isi musca partenerii de gat pentru a suge sange. Nu multi stiu insa ca gura umana contine mai multe bacterii decat cea a unui caine sau a unei pisici. In plus, in contactul cu pielea lezata poate duce la hepatita si SIDA.

Expertii in medicina sunt ingrijorati in privinta tinerilor americani care practica acest lucru.

Colaboratorul medical pentru o revista de profil medical spune: "Acesti copii se cred vampiri adevarati". Tot el spune ca acest trend a pornit de la uriasul succes al peliculelor Twilight, care au generat o frenezie in randurile tinerilor.

Nu este greu de inteles de unde a pornit aceasta practica anormala, avand in vedere ca filmul asociaza muscaturile si vampirii cu ideea de senzualitate. Toata povestea este presarata cu scente pasionate, intrigante, atragatoare, nascand abordari gresite in mintea adolescentilor confuzi.

Vizualizări: 570 | Adăugat de: gabitza | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]