menu
person

8:25 AM
Cele mai vizualizate trailere in 2011
Intr-un an care a abundat in premiere cinematografice de mare succes, cinefilii au fost foarte nerabdatori sa vada cat mai repede imagini din filmele pe care le asteptau, chiar si pentru cateva secunde.

Trailerele au reprezentat deliciul multor fani ai filmelor, in lunile premergatoare aparitiei acestora pe marile ecrane. Youtube este site-ul pe care apar toate trailerele, iar cele din 2011 au fost urmarite de zeci de milioane de utilizatori.

Immortals - 21,7 milioane de vizualizari

Trailerul filmului "Immortals" a fost, de departe, cel mai urmarit trailer in anul 2011. Filmul reda povestea lui Tezeu, muritorul ales de Zeus sa conduca lupta impotriva nemilosului Rege Hyperion, care marsaluieste prin Grecia, pentru a gasi o arma ce poate distruge omenirea.

Henry Cavill este Tezeu, iar din distributie mai fac parte Mickey Rourke, Freida Pinto si Luke Evans.

Kung Fu Panda 2 - 17 milioane de vizualizari

Continuarea aventurilor animate ale lui Po, inimosul urs panda, s-a bucurat de un mare succes. Po isi uneste fortele cu cei cinci maestri kung fu, pentru a lupta impotriva unui vechi dusman, care poseda o noua arma mortala.

Jack Black ii imprumuta din nou vocea ursului panda, in aceasta animatie, alaturi de actori precum Angelina Jolie, Gary Oldman, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Lucy Liu sau Jean-Claude Van Damme.
Vizualizări: 533 | Adăugat de: gabitza | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]